Teknoloji

Samsung Galaxy Note 9

 

2018 yılında Uzakdoğulu şirketlerin piyasada kaliteli ve teknolojik modelleri ile piyasada odlukça beğenilmesi sonucu sektörün öncü firmalarından biri olan Samsung hızlı bir şekilde yani modellerini piyasaya sürmeye başlamıştır. Bu modellerde en çok dikkat çeken detay ise yeni modellerin fiyat anlamında çok fazla bir farkın olmamasıdır. Bu durumun esas nedeni ise birçok yeni çıkan modellerin oldukça uygun fiyatlarda olmasıdır.

Samsung firmasının amiral motellerinden olan Note serisi olan 02ne ilişkin çeşitli bilgiler duyurulmaya başlanmış durumdadır. Özellikle fiyat performans anlamında şimdiye kadar en verimli Note modeli olacağı konusunda önemli duyumlar yer almaktadır.

Samsung Galaxy Note 9 Özellikleri

Samsung Galaxy Note 9 Performansı özellikle oldukça üst seviyelerde olacağı tahmin edilmektedir. Daha ince ve spor tasarımın yanında kullanım açısından da odlukça işlevsel bir model olacağı açıklanmıştır. Henüz resmi bir açıklama olmasa da sızan bilgiler doğrultusunda çerçevesiz ekran tasarımı ve 990 Euro fiyatı ile şimdiden insanları büyük bir beklenti içine sokmuş görünmektedir. Ağırlık olarak 175 gram olan cihaz 7,8 mm kalınlığındadır.

Ekran boyutu olarak 6,4 inç olan model de ayrıca FHD+, 1440 x 2960 piksel, Super Amoled ekran, Cornnig Gorilla Glass 5, çizilmeye dirençli cam ve ekran gövde oranı olarak yüzde 88,95 özelliklerine sahip durumdadır. 8 çekirdekli, 2,8 GHz hızında Qualcomm Snapdragon 845 kullanan bu model ayrıca 6 ve 8 GB RAM ve micro SD kart destekli 128, 256 ve 512 GB dâhili depolama alanı seçenekleri bulunmaktadır.

Arka kamera olarak çift lensli 12+12 megapiksel f/1.8 ve f/2,4 diyafram ve ön kamera olarak ise 8 megapiksel f/2.0 özellikleri ile oldukça etkileyici ve işlevsel bir kamera deneyimi sunmaktadır. İşletim sistemi olarak da Android 8,1 Oreo ile satışa sunulması planlanmaktadır. Ayrıca planlamada Android 9,0’a yükseltilmesi kararı alınmıştır. Hızlı şarj özelliği olan 400mAh batarya kapasitesi ile hızlı ve kablosuz şarj özellikleri ile bu anlamda oldukça etkileyici durumdadır. Samsung Galaxy Note 9 özellikleri bu şekildedir.

 

 

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu